zondag 16 januari 2011

Resident Evil 5 Gold Edition - Move - PS3

Resident Evil 5 Gold Edition - Move - PS3

Resident Evil 5 Gold Edition - Move - PS3

Origineel!

De Move edition bevat: - Resident Evil - Versus.- Twee nieuwe episodes - Lost in Nightmares en Desperate Escape.- Verschillende nieuwe outfits voor de spelpersonages. - Nieuwe spelmode - Mercenaries Reunion Mode - met 8 nieuwe speelbare personages en wapens.- De mogelijkheid om de PlayStation Move controller en Navigation controller te gebruiken in het spel.

Meer informatie:

Het survival-horror genre kunnen we in één game samenvatten: Resident Evil. Toen het origineel uitkwam in 1996 werd het meteen op handen gedragen. Resident Evil speelde zich af in de claustrofobische gangen van een herenhuis in het fictieve stadje Raccoon City. Om de sfeer te versterken werd het huis vol met trage 'George A. Romero' zombies gepropt die het maar op een ding gemunt hebben, je hersenen. De game gaf je twee speelbare karakters: Jill Valentine en Chris Redfield. Het is inmiddels sinds het sublieme Resident Evil: Code Veronica dat die laatste op ons scherm stond te glimmen. Ditmaal is Chris Redfield terug om de uitbraak van een nieuw bio-virus tegen te houden in Afrika.

Strijd tegen bioterrorisme

De gameplay van Resident Evil 5 leunt sterk aan bij de recente vernieuwing in Resident Evil 4. De stop & gun gameplay blijft behouden. De snelle, intelligente en agressievere zombies uit Resident Evil 4 zullen de speler op de hielen zitten met een arsenaal nieuwe wapens. Vond je de zombies uit RE4 uitdagend dan zal je voor enkele leuke verrassingen komen te staan. Vrees echter niet. Deze keer kan een andere speler je rug dekken. Resident Evil 5 zal een online co-opmode ondersteunen waar de tweede speler in de huid kruipt van Sheva Alomar. Sheva is een West-Afrikaanse die net als Chris lid is van de 'BSAA' (Bioterrorism Security Assessment Alliance). De BSAA is een alliantie die zich richt op het bestrijden van abnormale bioterreur. Sheva geeft Chris ook munitie en steun in de strijd.

Terugkeer van S.T.A.R.S.

Het plot van de game zal uitwijden over het verleden van Chris en wat er gebeurt is in de tien jaar sinds de gebeurtenissen in Code Veronica. We leren ook waar en wat de origine is van het virus. De ontwikkelaars hebben bevestigd dat het virus uit RE5 voortkomt uit het virus van RE4. Voorts leren we meer over wat er met de andere leden van S.T.A.R.S. gebeurd is na de aanval van Nemesis in Raccoon City. Chris en Sheva onderzoeken een incident in een woestijnland in de omgeving van een enkele actieve vulkanen die zich uitstrekken over Erithea, Ethiopië en Kenia. Een uitbarsting van een vulkaan zou het slapende virus kunnen verspreiden. De sinistere Wesker maakt een comeback alsook de dochter van de maker van het G-virus in Resident Evil. Resident Evil 5 is sappig, bloederig voer voor de fans en een geweldige introductie voor diegene die het survival-horrorgenre willen ontdekken.

- Online co-opmode, speel de game in team of beleef een intens avontuur als Sheva. - Terugkeer van Chris Redfield uit Resident Evil en Resident Evil: Code Veronica.- Nieuwe vijanden die zich nog slimmer gedragen dan de RE4-zombies.- Knappe lichteffecten die een invloed hebben op de gameplay. Fel licht kan de speler verblinden.- Gemaakt met de verbeterde game-engine van Devil May Cry 4, Lost Planet en Dead Rising.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten